miercuri, 25 aprilie 2012

N-am murit, fiti linistiti

Sunt inca aici, doar ca motivatia mi-a lipsit cu desavarsire. Acum, ca pare in sfarsit a veni primavara (desi, daca ma uit afara fix in momentul asta, ma ia cu fiori, tuna si fulgera de mai mare dragul) mai ies si eu din vizuina.
De cand n-am mai dat pe-aici, vad ca si-a schimbat si bloggerul interfata, era sa nu mai nimeresc unde am treaba. Eh, astea-s riscurile!

Saptamana asta in Cluj se desfasoara o treaba tare faina; mi-ar fi placut sa fiu acolo, sigur s-ar fi distrat Alla pe la ceva ateliere sau lectii de dans. Daca sunteti in Cluj si vreti sa vedeti cam ce s-ar potrivi pentru copilul vostru, e un bun prilej de-a testa gratuit un numar ridicat de activitati. Pentru urmatoarea editie sper sa-mi fac drum la Cluj.

Desi am absentat pe-aici (si postarile-mi roiesc prin cap, in lipsa de spatiu de desfasurare online), am inceput sa scriu pentru Orasul Copiilor.
In caz ca mai este cineva care n-a citit minunatele mele postari de acolo, pun linkurile si aici. Dati mai departe, nu va sfiiti, scriu atat de bine! :P

Avem deci asa:
Cat costa un copil? Care da mai mult?
Homeopatia in locul medicinei clasice. Noi ne impacam foarte bine cu remediile homeopate, voi ce spuneti?
Inceputul alaptarii - pasi pentru un start bun
Despre nastere in Cluj: la stat versus la privat.
Scaunul de masina pentru copii. Mie mi se pare vital, mai ales dupa cascadoriile auto la care am participat (mai degraba involuntar) de-a lungul vremii.
Despre purtarea bebelusilor si a copiilor. Contrar parerii unora si altora, mari cunoscatori, n-o sa ne stea in brate pana se marita/insoara.  
Sa dormi ca un bebelus. Sau nu? Pe cand ma plangeam in diverse locuri de noptile super fragmentate, mame trecute deja de etapa aceasta mi-au spus ca n-o sa mi le mai amintesc dupa ce o sa doarma toata noaptea. Gandindu-ma inapoi, nu stiu de ce m-oi fi dat atata de ceasul mortii...N-au durat o vesnicie (numai vreo trei ani :D) si am supravietuit!
Despre joaca si jucariile copiilor. Alla era foarte preocupata de cabluri in zilele ei de bebelusie, puteam avea si mama jucariilor la indemana, daca-i dadeam un incarcator de telefon aveam liniste si pace vreme indelungata. Ai vostri ce preferau?

Am in pregatire si altele, la fel de minunate. Stay tuned :P