marți, 2 decembrie 2008

1

*****
Eram toti trei in sufragerie. Avea cana de apa in mana si ma tot lovea cu ea. Voiam sa fac ceva si ca s-o deturnez, i-am spus "Du-te da-i apa lui tati, te duci?". Vreau sa spun ca am ramas amandoi cu gura cascata cand s-a intins spre el si-a spus "apa tata".
Evident, nu s-a mai repetat, dar a fost asa...uau.

*****

In masina, in drum spre bunici. Deja cam plictisita, nu mai avea chef sa se joace cu jucariile. Ca s-o mai distrag un pic, am inceput sa-i cant "Avion cu motor/Ia-ma si pe mine-n zbor/Nu te iau ca esti mic/Si te cheama", la care ea, rapid "Alla". What? Hmmm..mai incercam o data. "Avion cu motor/Ia-ma si pe mine-n zbor/Nu te iau ca esti mic/Si te cheama"... "Alla". Dragosh, de la volan: "Vezi ca stie sa raspunda!". O intreb direct: "Cum te cheama?" "Alla!". Am inceput sa radem asa, bucurosi, si Dragosh imi spune plin de mandrie: "Uite ca stie fara s-o invatam noi, stie sa raspunda cum o cheama". Si ea, deja enervata ca tot nu pricepem o data cum o cheama: "ALLA!!!" Gata, de-acum suntem linistiti, daca se pierde stie sa spuna cine e. :)

*****

Stie cum "face" leul (ma rog, si alte animale, dar despre leu vreau sa pove acuma. Scoate un fel de raget pe care nu-l pot descrie, tare dulce. A primit de la bunici o pilota cu un leu (foarte aproximativ) desenat pe ea. A stiut ca-i leu! Mi-l tot arata dupa ce s-a trezit si scotea suntetul pentru leu, tare bucuroasa c-a mai descoperit unul. Ajunse in sufragerie, ne uitam prin cartile ei cu animale. Am ajuns la leu, se ridica si iese din camera si peste cateva secunde o aud tipand in dormitor, asa ca m-am dus la ea. Era enervata ca nu poate scoate pe usa pilota ei cu leul, sa mi-l aduca sa-l vad si eu. :))

2 comentarii:

diana spunea...

ma bucur sa va gasesc (si) pe aici. ce fain e cand nu astepti copilul sa faca diverse ci il lasi sa te surprinda.

mi-e foarte drag de voi, de toti 3, imi place sa va vad cum cresteti :)

Ralu' spunea...

@Diana: multu, multu! Mi-ar trebui niste emoticoane, sa te imbrasitez si vizual :)