luni, 19 ianuarie 2009

Carnavalul broscarilor

Sambata seara am fost la cheful anual al clubului, care, de data asta, a fost carnaval (asta dupa ce de vreo doi ani incoace domnul Craciun tot incearca sa convinga "conducerea" :P). Noi doua am stat putin, ca Alla era destul de obosita, asa ca ne-am intors la culcare, insa atmosfera a fost de vis, ce mai. Si asa am realizat ca totusi imi lipsesc si chestii care nu-s legate de minunea mica. Am venit acasa usor nostalgica, cu amintirea good old days-urilor cand mergeam joia la sedintele de club, cand ma implicam in organizarea intalnirilor...uuuufff!
Si mi-am adus aminte ce fain ii clubul (ma rog, uneori ii iubesc pe toti, alteori ii detest, cateodata abia astept sa-i vad, alteori sper sa nu-i mai vad in vecii vecilor - you know the feeling).
Am hotarat sa ne mascam in beduini (oricum alte costume nu aveam, ar fi trebuit sa improvizam, astea le adusesem eu de prin peregrinarile mele in Maroc). Christa m-a convins sa-i pun si Allei un turban, desi nu credeam ca o sa stea cu el pe cap. Aici am facut proba de costum:


Incantati ca Alla nu da cu turbanul dupa noi, indignata, ne-am pregatit si noi si am mers la locul faptei, unde mica noastra a facut senzatie :) (probabil e deja obisnuita). A fost super fain sa vedem lumea costumata, oameni care pe strada pot chiar parea seriosi :P (eh, dar noi ii cunoastem...).



Cu tata


La ceai!


Stan si Bran


Beduinii mari si beduina mica


Si un filmulet pentru posteritate :P

Din povesti am inteles ca a fost tare fain (inca un motiv sa ma nostalgizez:) ). In ultima vreme Dragosh s-a dus destul de fara chef la sedinte si intalniri de club, dar de data asta a venit satisfacut, probabil si datorita faptului ca proiectul lui Craciun s-a concretizat in sfarsit.

Si ca sa nu ramana cineva cu impresia ca ma apuca regretele des, de data asta au fost declansate de remarcile bunicilor - chestii de genul "ar trebui sa te duci si tu sa te distrezi", "ar trebui sa fie si ea un pic mai independenta acuma", "m-as descurca eu cu ea" (asta in conditiile in care Alla se trezeste des noapte si invariabil ma cere pe mine) - toate spuse cu gandul la binele nostru, stiu asta. Mie (noua?) mi-i clar ca nu vreau s-o las sa ma caute si sa nu ma gaseasca, sa ma ceara si sa nu fiu acolo. Ca doar n-o dura pana la 20 de ani ;)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Minunat! Si cat de bine ii sta! Mie mi se pare un miracol ca a stat cu asa ceva pe cap cand Alise urla si la gluga :)

Ralu' spunea...

Acelesi probleme le avem si noi cu Alla, ma mir si eu ca a stat cu turbanul - probabil era patrunsa de importanta momentului ;)