miercuri, 20 mai 2009

Back in business (sort of)


Mi-am luat o pauza lunga - intai n-am mai avut chef de scris ca m-am depresat, apoi mi-a venit cheful dar am fost ocupati cu mutatul (o sa scriu si despre asta separat, daca mai apuc) si dupa ce ne-am mutat, cheful still there, a inceput calculatorul sa faca figuri. Pe care inca le mai face. Degeaba am incercat tot ce-am stiut, degeaba a rascolit si Christa prin el cu TeamViewer... habar n-avem ce are.

Acasa - la fosta casa, respectiv apartament, mergea ok. Aici, cu alta legatura la internet (e singura schimbare pe care-o vad, altceva nu-mi trece prin cap; in afara de locatie, evident :D) a inceput sa se independentizeze cu pasi mici si siguri.

In prima seara n-a mers scroll-ul la mouse, orice am facut. A doua zi mergea, dar cand am incercat si eu, ca tot omu', sa-mi vad de blog, mi l-a incarcat ca si cu furca (Christa zicea ceva de CSS, n-am priceput nimic). Ideea e ca daca-i dau shift+reload, mi-l arata frumos. Daca nu....il vad imprastiat. Asta una la mana. Ca a doua supriza cu blogosfera a fost aia ca pe unele bloguri nu mai pot comenta. Si mama, cate as fi avut de zis. Asa ca acuma-s cuminte acasa, cu caile de comunicare pe net din ce in ce mai reduse (nu, nu s-a oprit aici, a ajuns si la forumul vw.Unde intai nu mai arata decat o pagina alba daca incercam sa dau click pe "show last post" iar apoi nu mai incarca deloc forumul. Acuma il incarca, dar numai dupa manevre ciudate din partea noastra).

Asa ca nu mai stiu ce sa fac. Am chef de scris (timp nu prea) da' daca asta ma enerveaza in asa hal... cum sa ma relaxez si sa scriu frumos? Sa stiti ca daca dispar iarasi pentru mult timp, inseamna ca am cedat psihic si l-am aruncat in curte.

4 comentarii:

Rox spunea...

Bine ca ai revenit!Abia astept sa mai scrii!

brish spunea...

Bine ai revenit!

Ralu' spunea...

Hihi, multu! :)

Anonim spunea...

Salut, va invit sa sustineti un proiect cultural pentru copii.

E vorba de un site de carti gratuite in format electronic, care se pot printa cu o imprimanta obisnuita si capsa cu un capsator de birou.

Obtineti astfel o colectie intreaga de povesti frumoase. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori care demonstreaza ca pot face si ceva din suflet, nu doar pentru bani.

Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Ne gasiti pe siteul http://www.povestealuijester.blogspot.com