luni, 22 iunie 2009

Nyiregyháza Bogártalálkozó


No, cine stie? :D
Nu, n-am invatat maghiara peste noapte (desi de fiecare data cand ajung in Petea imi propun sa ma pun serios pe treaba), am copiat si eu ce scria pe stickerul primit in weekend, la intalnirea de broscute. Aia inseamna, intalnirea de broscute (buburuze) de la Nyiregyhaza.

A cincea lor intalnire, a patra participare pentru noi. Frumos, multe masini (si ce masini...). Dupa multa vreme, am mers iarasi in coloana. Drept pentru care am facut cei 170 de km in 3 ore jumate, ca, vorba ceea, pauzele lungi si dese... :P Din diverse motive am plecat doar sambata (intalnirea incepe vinerea) si se pare ca rau am facut, ca sambata spre seara s-a pornit o ploaie rece, de toamna, care a durat cu mici intreruperi (fructificate la gratare si beri) pana dimineata. Vineri fusese frumos, vreme de facut baie si ascultat concerte. Dar a fost bine si-asa, am (re)vazut oameni faini de prin toate colturile tarii (ma rog, tarilor, ca eram din doua).

Parada prin oras am ratat-o ca dormea Alla (ce chestie si cu oamenii astia, pun parada la pranz, cand e somnu' mai dulce! Pai?); si din cauza ploii am ratat si plimbarea restanta de vreo 3 ani intr-o broscuta cabrio. Tare-mi e ca pana ajung sa vad cum e ne luam noi una :))

Din pacata drumul asta n-a fost lipsit de incidente, o broscuta a cazut (mi-e teama ca definitiv :() la datorie. Osi a avut un accident (bine ca ei sunt ok!) si broscuta mov care ne-a dus tooocmai pana la Wolfsburg acum 4 ani nu prea mai are sanse de revenire. Pacat, tare pacat :(

Poze multe n-am facut, asa patim de fiecare data, ne inarmam cu 1-2 aparate si venim cu cardurile aproape goale :) Ceva ceva avem totusi. Pentru cunoscatori, ochii mari la Ovali-ul gri si low-nose-ul rosu ;)

















2 comentarii:

Ramona Pop (aia din Cluj) spunea...

Ionopot-kivanok (si daca nu se scrie ase' asta e, ca nem tudom altfel)

Bravos pentru consecventa si pasiune!

Fui saptamana trecuta in Baia Mare intr-o vizita fulger si v-am vazut manifestatia promovata la gazeta :)(cred ca era "adevarul" ala de e gratis pe strada).
M-a prins un chef sa te sun cand am vazut articolul tronand pe prima pagina, da' in final m-am pleostit si m-am lasat pagubasa. Mi-am dat seama ca am timp cat sa zis "serus" si "pa" si sa o speriu zdavan pe Alla - balla voastra.

La mai mare, si sper sa reusesc sa vin si eu ca oamenii si sa bem o cafea in oras sau in parc :)

Ralu' spunea...

:)) Nu stiu cum se scrie, da' macar pricep si io asa :P In presa de pe-aici ne tot dau astia (in curand dam autografe).
Apai alta data sa faci bine si sa stai mai mult, sa ne vedem. Poate n-o prinzi chiar dupa somn, si nu se sperie :)(btw, ne-am mutat, cafeaua o putem bea la curte acuma)