vineri, 19 iunie 2009

Preview la gradi

O gradi asa, faina, cum nu stiu sa fie inca aici la noi. O gradi cu copii liberi si fericiti, care tipa si alearga, se descalta fara sa se teama ca se murdaresc, care se stropesc cu apa fara sa li se strige de pe margine ca isi uda hainele si-i frig (desi afara sunt 25 de grade), care nu se tem (cu mici exceptii :P) sa se murdareasca din cap pana-n picioare cu acuarele, carioci, suc de fructe sau pamant.

O astfel de "gradi" a inflorit ieri la noi in curte. Sapte copii frumosi si veseli (ramasi destul de repede sase) alergand peste tot, cercetand, bucurandu-se de o dupa-masa frumoasa, alaturi de parinti (in mare parte) calmi si relaxati. A fost prea frumos ca sa mai pierd timpul cu vorbe. Va las cu dragii de ei.



















6 comentarii:

Unknown spunea...

Foarteeeeeeeeee tareeeeeeeeeeee!
Ce imi place chestia asta...copii liberi, daaaaaaaaaa!
De cand a inceput caldura,viezurii stau desculti si mai nou ne balacim cu furtunul in curte... spre dezgustul trecatorilor "ce mama denaturata, ii tine pe copilasii aia in apa":))))

diana spunea...

Bei ce m-ai speriat :))))
No, să vă fie de bine, cu aşa curte şi casă chiar era păcat să nu

Rox spunea...

Apai, nu o faci permanenta?
Sunt asa scumpi si emana libertate!

Ralu' spunea...

@Gabriela - da, stafide o sa se faca :))
@Diana - nu-s ele cine stie ce, da' macar nu-i bloc :D
@Rox - :(( Ma termina numai gandul la birocratie.

Miutza spunea...

vrem si noi la voi la 'gradi' :)) macar sa ne teleportam din cand in cand ca ne place ce vedem in poze :) copilaria asa cum ar trebui ea sa fie :)

Ralu' spunea...

Haideti, va asteptam cu drag! :)