marți, 28 iulie 2009

Nimic nou pe frontul de nord

Nu se prea intampla mare lucru zilele astea. Scapam incet incet de scutece (Alla de purtat, noi de schimbat), azi a fost primul drum in parc fara, cu un pisu mic pe iarba :). Si ca sa fie intr-adevar o zi memorabila, a venit din parc pe jos, pe langa tricicleta, desculta, ca sa aiba lumea la ce se uita :P

In weekend am fost la o mini-petrecere a unei prietene de-a ei (mini, pentru ca au fost doar trei copii; am bagat de seama ca aniversarile copiilor sunt un bun prilej pentru un chef de adulti. O sa evitam asta cu orice pret, avem vreme sa punem lucrurile la punct inca aproape doua luni).

Trezirile sunt la fel de matinale, zilele se desfasoara in acelasi ritm - parc, somn, joaca prin curte, eventual mesterit ceva la masini. Nimic iesit din comun. Suntem bine, cred.

4 comentarii:

Rox spunea...

Daca sunteti sanatosi, restul nu mai conteaza asa mult.

Ralu' spunea...

Ai drepate! :)Da' stii tu....

G. spunea...

Wow! Felicitari pentru despartirea de scutece! Cum ai inceput? Eu acum incerc sa il obisnuiesc pe Vladut cu olita dar deocamdata are rabdare sa stea pe ea 3 minute...si nu face nimic in ea.

Ralu' spunea...

A fost foarte usor, spre surprinderea mea; olita am luat-o acu un an, si a fost foarte buna de jucat :D; dar acum vreo 3 saptamani am lasat-o in chiloti sau cu fundul gol, in functie de vreme, i-am prezentat din nou olita si i-am spus ca daca simte ca vrea pisu/caca sa se aseze pe olita. Si asta a fost! Primele zile au mai fost si scapari, acum aproape nu mai sunt. Inca poarta noaptea, dar o sa reusim sa scapam si de el pana la urma. Succes! :)