duminică, 9 august 2009

De weekend

Vineri am plecat la a nu stiu cata intalnire de broscute de anul asta, la Gyoma. Fain, Alla s-a distrat de minune, era vanata de frig si tot nu s-ar fi lasata scoasa din apa. O sa se faca sirena cand creste mare, stiu eu.
Mi-a placut ca am reintalnit lume draga, am vazut masini de vis, am inotat si-am zacut doua zile pe langa cort.
Nu mi-a placut galagia de noapte :(( (dar asta din perspectiva parintelui de copil de aproape doi ani, si a femeii care ar fi dorit sa doarma in sfarsit cateva ore neintrerupte de muzica prea tare si de personajele vorbarete care fix langa cortu' nostru si-au dat intalnire :P). Si nici drumul nu m-a incantat foarte tare, din cauza caldurii si-a copilului marait (si pe buna dreptate)! Nici macar pauze n-am prea putut face, ca am avut probleme (ma rog, inca avem) cu incarcarea, asa ca dupa oprire masina pornea prin impingere. Cred ca azi in parcarea de la Tesco am oferit un spectacol pe cinste :P
Ajunsi acasa am descoperit cu nemarginita bucurie ca nu mai porneste calculatorul. Asa ca acum suntem cu unul de imprumut, care se misca cu viteza melcului, de-mi vine sa-mi tai venele.
Mai lipseste numai sa nu-mi iasa tortul.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Tortul iese cu siguranta!
Doar o zi proasta.
O felie virtuala donati?:)))

Ralu' spunea...

Donez, donez, numa' sa am ce :)) Vad eu peste vreo 3 ore :)

Ralu' spunea...

A iesit, te astept? ;)