joi, 10 septembrie 2009

Nu gandi mai repede decat calculatorul, nu gandi mai repede decat calculatorul

Nu ca as fi cine stie ce geniu intr-ale iutelii, dar recunosc ca-s grabita. In toate. Imi place sa fac lucrurile repede, sa ma incadrez intr-un termen limita pe care mi-l stabilesc singura, de fiecare data ceva mai strans, ca si cum m-as afla mereu intr-o competitie cu mine insami (nu zic ca e si un lucru bun, e probabil o ramasita din timpul scolii; cateodata o inving, dar de cele mai multe ori ma mana de la spate:P).

No, si date fiind acestea, la calculator e la fel: imi place sa castig batalia cu timpul facand mai multe lucruri deodata, cat de multe se poate. In vreme ce se incarca pagina de mail mai deschid un document word in care am de scris ceva, mai deschid calculatorul sa mai adun una-alta, mai deschid winampu' sa-mi cante ceva de inima albastra si, de cand nu mai avem televizor, mai deschid si cool digi tv-ul (sa munceasca si Internet Exploreru' ceva).

No, toate bune si frumoase, dar de cand am gasit calculatorul mort la intoarcerea de la Gyoma si l-am inlocuit cu unu' de capatat, pas de mai fa toate astea! Acum, in timp ce se incarca mailul am posibilitatea: sa imi tai venele, sa matur prin bucatarie, sa culeg struguri de pe terasa, sa-mi smulg parul fir cu fir si altele la fel de interesante. Stiu ca-i vechi, stiu ca-i batran, asta imi tot repet cand imi vine sa dau cu el de pamant (cu varianta "monitoru' n-are nici o vina, monitoru' n-are nici o vina"). Si, capac peste toate, ma termina cele cel putin zece minute de care are nevoie in fiecare seara sa se inchida.

Vreau calculatooooor care sa porneasca la sfert de cheieeee :P

5 comentarii:

gratioasa spunea...

:) ah, si la mine tot cam asa, doar un pic mai rau - ca da si niste erori in ultimul timp..
noh, stiu ca violenta nu-i cheia pt nimic,
dar eu recunosc ca asa-l mai capacesc din cand in cand ca sa porneasca!..

Ralu' spunea...

Si io l-as capaci daca ar reactiona mai repede, zau :(( Da' nici macar asa nu colaboreaza

Ralu' spunea...

Hehe, merci Adela de sfaturile pentru optimizare (cat se poate :P).

adina munteanu spunea...

la viata lor de 5 ani...se mai rablagesc...

Ralu' spunea...

Stiu, stiu :((