luni, 7 septembrie 2009

Weekend plin

Da, stiu, e gata weekendul, da' abia acum m-am mobilizat. Ca a trebuit sa-mi revin, sa strang prin casa si sa-mi revin iarasi.

Vineri a inceput intalnirea de broscute de la Baia Mare, unde am capatat atributii de secretara pe ultima suta de metri, as usual, asa ca am avut de pregatit pachete, liste si listute pana n-am mai vazut bine. Noroc ca Alla a fost foarte preocupata de broscute si de ceilalti copii de prin zona, asa ca am avut liniste din partea asta :)

Sambata ne-am petrecut toata ziua la locul propriu-zis al intalnirii, in Danesti, prilej pentru ultima (probabil) baie de anul asta pentru Alla in piscina - mare distractie! Chiar si dupa niste guri bune de apa, dupa care a vrut tzitzi, dar tot in piscina la tata s-a intors. Mai vei, mai vei! Dupa masa, cand s-a aglomerat locul, am avut surpriza sa constatam ca-i ca si cum n-am avea copil. S-a jucat Alla cu doua fete mai mari, cu vreo trei tanti, pe rand... aproapte ca n-am vazut-o jumatate de zi. Era lumea ei acolo, distractie maxima, libertate, voie buna... fain!

Duminica am terminat cu intalnirea si-am inceput cu nunta. Una la care am aterizat cam obligat, dar a fost frumos pana la urma. Alla s-a distrat si-a impresionat, ca de obicei, pe toata lumea. Ea se pregatea pentru eveniment deja de vreo saptamana (megem la nunta sa dansam si sa papam). Si nu s-a dezis, a dansat si a papat intr-una :D

Azi dimineata am recuperat, ne-am trezit (definitiv) aproape la 9, ceea ce nu s-a mai intamplat de cand avea cateva luni :D La cat mai multe weekenduri pline, deci!

2 comentarii:

Mamica Bio spunea...

Si noi am avut nunta in weekend, tocmai la Moeciu. Am luat-o pe Maya la biserica, ea mi l-a cerut candida pe chi chi (soricelul de plus), dar pentru ca nu m-am executat suficient de rapid , a rasunat strident in mijlocul slujbei : CHIIIIIII CHIIIIII !!! Sa mor de ras, nu mai stiam cum sa fugim afara mai redepe.

Ralu' spunea...

Noi am scapat de biserica de data asta, n-am ajuns. Dar am fost acum vreo luna jumate la un botez :D Si in ditamai biserica se auzea Alla "Ode-i botezu? Ode-i Sophia?" sau "Vei tzitza; da mama tzitza la masina" :D, ca sa fie clar pentru toata lumea.