marți, 13 octombrie 2009

Marti, 13

Plouă mocăneşte, e frig şi înnorat. Partea bună e că am reuşit să fac focu' în sobă singură singurică, înclusiv faza cu adusul lemnelor (repet, plouă mocăneşte) din garaj (de, la oraş în garaj se ţin :D). Acum aştept să vină Dragoş şi să facem castane coapte pe plită. Buuun, am încercat aseara.

Alla încă doarme, mă şi mir. Dar probabil că nu mai ţine mult minunea, mă duc să mă pregătesc de joacă. :)

Altă parte bună e că am evitat azi o procedură medicală deloc aşteptată. Şi sper s-o evit cu succes şi peste două luni, când merg iarăşi la control.

După masă ar fi un vernisaj la Galeria de artă, poate vrea Alla :) Că ieri am fost la Anuala Artelor şi cică s-a distrat, aşa mi-a declarat la culcare. "Mai megem la espoziţie; m-am distat".

All in all, o zi bună. Da' no, mai este din ea :)

9 comentarii:

Miutza spunea...

ma bucur ca ati avut o zi buna si mai ales ca ai scapat de procedura medicala nedorita. suna tare bine ce spui tu acolo...foc in soba, castane pe plita...:)
sa aveti numai zile frumoase!

Rox spunea...

Pai, sa incheiati ziua cu un premiu!Ia-l de pe blogul meu!

Ralu' spunea...

@Miutza: of, din entuziasm ca mi-a iesit primu' foc am ami pus de unu', drept pentru care dormitorul miroase acum ca dupa incendiu, in ciuda celor doua ore de aerisire :))
Da' macar castanele au fost bune :)
@Rox: multuuu!

brishtara spunea...

Imi cer scuze de intrebarile mele cretine. Cat costa la voi 1 kg de castane? Ca aici nu numai ca de abia gasesc, dar mai ca se vand pe submana cand apar =))

Ralu' spunea...

:)))))
Azi am luat din piata cu 5 lei; pe la magazine am vazut cu 7.

Loredana I. spunea...

bine ca a fost un marti, 13, fara peripetii...chiar ma gandeam si eu ieri ca poate-o fi o zi mai deosebita...rea sau buna...de fapt, cred ca a fost buna, c-am luat o restanta fara sa citesc materia...:-)) pacat doar ca vremea e asa de naspa...
pupici la alla

réka spunea...

Buna, te asteapta un premiu la mine in blog. :)

gratioasa spunea...

ai premiu SI la mine pe blog
..pt ca esti faina, pt ca sunteti faini!
:)

Ralu' spunea...

Eheeeei, multumim, multumim! Ce se strang premiile... :)