sâmbătă, 6 februarie 2010

Cum ma vedeti?

Eu ma vad cam asa
 



Altii (nu dau nume :P), cam asa:

Si nu reusim sa intelegem de ce. Firefox folosim amandoua. Sper ca in rest se vede la fel de bine ca si la mine. Ziceti si voi, sa deslusim misterul :D

18 comentarii:

brishtara spunea...

io te vad bine.

Mie explorerul imi facea figuri.

Poate daca ar sterge cookiurile?

Ralu' spunea...

Nu merge nici asa. Cu explorerul vede bine. Pana acum toata lumea mi-a spus ca se vede bine, eu de cand o tot trimit cu Firefoxu' la doctor....:P

adra_bell spunea...

Te vad bine. eu folosesc opera

Anonim spunea...

Te vad ca-n prima poza, adica bine. Si folosesc IE.

@Osi spunea...

Se vede bine şi cu IE şi cu Opera

Rox spunea...

Io vad varianta doi cu Mozzilla!

Ralu' spunea...

Eeee, Rox, pai tu esti mana-n mana cu madam, de aia :P

Rox spunea...

Pai, da!hi,hi,hi!

Miutza spunea...

si eu te vad bine cu IE. si-mi place ce vad :)

Sabina Ulubeanu spunea...

io vad bine cu mozzilla

Anonim spunea...

Aici e madam, ascultati si luati aminte! Daca vreti sa va ramana blogul ca in prima poza, atunci pastrati-va versiunea de firefox pe care o aveti. Daca tineti musai sa va arate ca in a doua poza, faceti update la cea mai noua versiune (3.6). Am zis!

ILANA ANDREEA spunea...

Eu te vad cu IE si e de bine. So that you know...:)

Ralu' spunea...

Multam tuturor!
Madam draga, anunta-ma cand apare un update pe care pot sa-l instalez fara frica, deocamdata raman la 3.5.7 ca-i mai sigur :P

Kitaro spunea...

Problema e de la tema, nu de la firefox. Tema e modificata fata de cea originala. Dovada e ca sectiunea de comentarii se vede foarte bine. Cine a modificat tema probabil a modificat-o "dupa ureche". Inspectand putin codul sursa al paginii am descoperit cateva greseli. Probabil ca mai sunt si altele si din cauza aia se vede asa cum se vede.

Exact tema asta, dar cea originala se vede foarte bine in Mozilla Firefox ultima versiune.

Ralu' spunea...

Daca incepi sa-mi zici de codul sursa m-ai pierdut :). Dar ai dreptate, e modificat sablonul si probabil de aia se vede asa. Daca n-am gasit unul sa-mi placa... si nici nu ma pricep... ia ce iese :)

Anonim spunea...

%$"%$"%$"$§"
Asa, astea-s complimentele adresate noului firefox, care pana acum mi s-a prabusit cred de atatea ori cat nu s-au prabusit toate versiunile anterioare adunate la un loc.
Rezumat, ca nu mai am chef sa refac polologhia scrisa mai inainte. :-(

Kitaro, nu zic ca-i fara greseli codul, dar daca tot zici ca le-ai gasit, spune-mi-le si mie rogu-te sa le corectez.

In alta ordine de idei: problema a aparut strict dupa update-ul de la firefox 3.5.7 la 3.6, cu 3.5.7 se vede ok, deci parca nu imi vine sa cred ca e (doar) sablonul de vina. La sabloane blogspot nu ma pricep, e drept, dar la html si css da, si modificarea nu a fost facuta chiar "dupa ureche", ci a fost preluata din alt sablon. Adica prima modificare a fost facuta cu haaaat timp in urma, insa nu au fost probleme, si ultima modificare a fost facuta pentru a pune "rame" la poze, care modificare cu penultima versiune de firefox (si cu IE-ul actual) arata perfect ok, doar cu noua versiune nu.

Anonim spunea...

Am facut putin curatenie prin cod (si firefox mi s-a prabusit de cel putin 3 ori in timpul asta - NU E NORMAL), dar nu am sters decat niste coduri comentate si vreo doua-trei return-uri care ar trebui sa nu fi avut niciun efect, insa acum blogul arata si la mine ok. Totusi nu pot recomanda update la 3.6, musai asteptata noua versiune cel putin.

Kitaro spunea...

Acum nu mai observ greseala. Era vorba de partea de jos a "hartiei galbene" pe care sunt afisate postarile. Era strecurat ceva in plus acolo in cod si nu mai recunostea browseru imaginea. In partea de jos nu aparea capatul "hartiei". Am studiat codul pentru ca am vrut si eu sa maresc latimea spatiului de postare si nu intelegeam cu a fost facut aici. Atunci am observat greseala. Acum se vede bine si cu Firefox 3.6