joi, 25 februarie 2010

Update rapid

Am ramas in urma cu scrisul. Si mai grav, am ramas in urma cu cititul; si cand citesc, nu mai comentez, (imi zic ca) o las pe mai tarziu. Si mai tarziul ala se transforma in zile/saptamani, apoi nu mai are rost sa comentez. Dar da, as avea de zis multe, imi place ce (apuc sa) citesc, ma gandesc la cele spuse de voi, as vrea sa empatizez sau sa vin cu exemplu' personal, numai ca...

Sper ca primavara care pare sa se apropie tot mai mult sa ma puna mai serios pe picioare. Dupa luni de stat in casa, cu cate-un varf de nas scos pe usa cu groaza, am avut trei zile de stat cu orele afara. Am inceput sapatul de straturi pentru bunatatile ce le-om manca pana la iarna. Azi am intrat intensiv in colonia de urzici dintr-o parte a curtii, unde vreau sa pun porumb de fiert :D Am relocat bulbi de narcise. Am fost in parc! Si, foarte important, am reusit sa ne izolam vizual (ma rog, cat de cat) de vecinu' psihopat (deocamdata fara acte).

M-am apucat de tae bo :D (asta, combinata cu muncile campului, tre' sa dea niste rezultate spectaculoase :P). Ora de azi am ratat-o totusi din motive de durere de masea post-vizita-la-dentist, dar recuperez maine. Si chiar am chef :)

Vine primavara, lume!

6 comentarii:

alina spunea...

spor la gradinareala, noi ne pregatim de muncile de toamna. :) tinand cont de cat de putin am prestat, vara asta a fost f roditoare la noi. :)

dna Ceainic spunea...

Spor in toate ! :)

RA spunea...

ralu, ce bine de primavara voastra :) aici tot ploaie....
tae bo e preferatul meu :) te invidiez!
si pentru gradina :) xx

Ralu' spunea...

@Alina: oho, spor la cules! Astept si eu cu interes sa rasara primele roade :) (pe care inca nici nu le-am pus, da' no...stii tu cu speranta :)) ).

@Vasari: multumesc, sper sa am :)

@Ralu: nu mai veniti pe-acasa? Ca asta toamna n-ati mai dat nici un semn... veniti si facem garden-party toata ziua :)

brishtara spunea...

Sa nu pui inca ceapa ca se umple de viermi :D

POnt! (din sera verde:)

Ralu' spunea...

No dezvolta un pic (pe messenger, ca poate nu intere pe toata lumea :P), ca anu' trecut asa s-a intamplat...