luni, 24 mai 2010

Babysitting anyone? :D

Idei, vreau idei: cum procedăm în 15 august, la concert? E o pauză cam mare, se intră pe la 4, la 7 începe Cargo şi pe la 9 Maiden. Cum fac? La concert vreau (şi la preţul ăsta nu-l mai prindem). Da' Alla? Dacă n-ar fi vorba de somn, n-aş avea nici o grijă, da' aşa ce fac? I-am pus Fear of the dark să văd dacă-i place, părea că da :D Dar e cam mult, totuşi, atâta timp într-un loc, fără distracţii pentru ea. Deci?

8 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

pai de ce nu o lasi la bunici o noapte ? va avea aproape 3 ani atunci...e super ok.

Ralu' spunea...

Habar n-am cum ar fi. Ma indoiesc ca pana in august decide sa renunte la supt :D, ca de regula asa adoarme si mai are cateva reprize si pe parcursul noptii.

Adelle spunea...

Noi mergem cu piciulina la Eric Clapton, pe 11 iunie. Implineste 1 an chiar pe 11. Sper sa fie ok. povestim :)

Ralu' spunea...

La Clapton n-as avea nici o ezitare. De altfel inca sper sa vina Cohen, acolo sigur mergem impreuna, ca nu-i primejdie sa-si iasa din fire spectatorii :D Aici insa... e vorba de vreo 5-6 ore, muuuulti oameni, muuult zgomot, mult dat din cap si din maini.... habar n-am. Dar astept povesti despre experienta voastra, poate mai prind curaj :)

brishtara spunea...

cred ca un poate adormi si nealaptat. De multe ori Thea a adormit cu tati fara san. Cu paiul bea apa sau suc sau ceai? De ce nu faceti niste incercari pana atunci. Eu nu as merge cu un copil atat de mic la un concert.

Ralu' spunea...

Pai foloseste, e numa' bun de joaca :) Fara mine nu adoarme decat eventual in masina, D. n-a reusit niciodata s-o adoarma (ma rog, nici macar n-a inceput sa incerce, daca banuieste ca e vorba de adormit urla dupa mine :D. Eh, mai este pana atunci, om face incercari, eventual cu bunica :)

scufi spunea...

eu zic sa nu-ti faci probleme. o sa ramai surprinsa! daca va fi in alta casa si va vedea ca tu nu esti pe langa ea, se va adapta. a mea adormea numai in brate si leganata si cantata si toate cele. in prima zi de cresa a adormit singura in patut fara probleme. treaba asta nu se mai intamplase de cand avea vreo 5-6 luni. mai ales daca ii vei povesti mult pana atunci pe tema asta eu zic ca va intelege.

Ralu' spunea...

Adevaru-i ca pot fi surprinzatori :) Om vedea!