miercuri, 9 martie 2011

HSM (îd) - III

Fără poză de data asta că-n curând n-o să mai am decât asta pe blog, o să se transforme blogul într-unul de slabit :P
Săptămâna asta am fost cam bad, bad mama. Întâi duminică, am fost la party (la mulţi ani, Andrei!) şi a doua oară ieri, am cam scăpat în brioşe. Nu mult, dar sigur ceva mai mult decât ar fi fost cazul. Astăzi vreau să fac câţiva mucenici, acuma-mi spun că o să fiu ok cu ei. Vedem mai spre seară :)
Ce nu-i chiar în regulă e cantitatea de lichide pe care o beau zilnic. Cred ca nu ajung la un litru pe zi. Sinceră să fiu, pe frigul ăsta nici nu-mi vine să beau nimic... poate ceai? De o săptămână am început o cură de detoxifiere cu argilă, măcar un pahar de apă sigur beau dimineaţa.
Am reusit să mă stăpânesc din a ronţăi tot timpul, eu zic că ăsta-i un pas important. Totu-i să o ţin tot aşa şi în continuare :)
Să scădem deci, doamnelor!

4 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

ceai, mult ceai. Uite o combinatie super: papadie, urzica, coada soricelului, salvie , coaada calului. 2 litri pe zi ar fi genial, dar poti sa scapi si cu aprox 1 l jumate, il faci (pui 2 lunguri din amestecla apacarefierbe, stingi focul si lasi sa stea 10-15 min), apoi strecori si il pui in cani, si il bei toata ziua. Sau iti faci de 2 ori , cu cate o lingura, ca sa bei proaspat si cald. Ajuta f mult la slabit.

Ralu' spunea...

Oare se poate cu un strop de miere? (nu fac excese cu mierea, pun cate putina in ceai pentru ca-i schimba gustul...e drept ca asta, la atatea plante, ar trebui sa aiba un gust interesant :D). Incerc, merci!

Sabina Ulubeanu spunea...

nuu, nu cu miere. poti pune lamaie eventual...dar salvia si coada soricelului dau un gust f f bun!!
papadia e mai asa si-asa, insa aia te ajuta sa elimini apa din tesuturi.

Ralu' spunea...

Am notat, sa traiti!