luni, 14 mai 2012

Paris, nous arrivons!

Noi două, fetele, pornim săptămâna viitoare într-o aventură pariziană! Avem o zi rezervată pentru Disneyland, că acesta a fost pretextul; în rest vom bate Parisul în lung şi-n lat, cu câteva repere, printre care turnul Eiffel şi Notre Dame, de care Alla se arată foarte interesată (sper că nu se aşteaptă s-o vadă pe Esmeralda pe-acolo, totuşi). Ne vom plimba probabil şi pe Sena. Îmi propun s-o duc pe la staţia de metrou Abbesses, sigur o să-i placă scările-n spirală şi desenele de pe pereţi. Dacă tot vom fi în zonă, poate reuşesc să mai fac şi eu o vizită la Gudule :P. Aş rezerva o jumătate de zi şi pentru Cité des sciences, au programe atrăgătoare pentru copiii între 2 şi 7 ani, cred c-o să fie distractiv pentru amândouă.
Vremea nu pare foarte favorabilă, cel puţin deocamdată, dar avem aşa poftă de aventură, că nicio ploaie n-o să ne strice cheful.
Plănuiesc să mă bucur de fiecare minut; chiar şi de Disney, oricât de kitchos şi roz ar fi :D, dacă mă pot da după pofta inimii în montagne-russe-uri şi ce-or mai avea pe-acolo, e perfect.
Deocamdată împachetăm şi planificăm totul, să n-avem surprize (decât din cele bune). Mi-e dor de Paris şi călătoria asta o să ne cadă foarte bine. N-are cum altfel :).

Sursa foto

13 comentarii:

Adelia spunea...

Bon voyage! :)

Ralu' spunea...

Merci, madame ;)

Anonim spunea...

Asteptam poze! Pana atunci, cand ne arati pozele, va dorim distractie placuta si vreme buna!
Dodosasha

Ralu' spunea...

Sa fie, sa fie! :)

Anonim spunea...

buna, daca nu sint prea indrazneata, as vrea sa te rog, daca ai timp, sa-mi "vinzi" si mie din sfaturile si rpegatirile voastre pt paris si mai ales pt disney. intentionez si eu sa merg cu fetita mea de 3 ani la sf lunii, si am auzit (deocamdata m-am apucat sa ma informez) ca e e complicat la disney, ca se sta cu orele la cozi... multumesc. corina

Ralu' spunea...

Deocamdata pot sa-ti dau ponturi despre cum sa va pregatiti; despre restul, cu statul la cozi si "managementul" zilei in parc, dupa ce ne intoarcem :)

Scufi spunea...

Bravo voua! Mergeti ca fetele sa va relaxati! Poate mergeti si la un spa :)) Eu va pup si va urez drum bun!

adra_bell spunea...

Distractie aventuroasa, fara cozi, fara ploaie!

Ralu' spunea...

@Scufi: de spa nu cred ca avem timp, da-n argintaria aia tot ajungem
@Adra: multumim, sa fie, sa fie! Sa ne priasca, nu de alta :)

Strumful spunea...

Frumos, sper sa ajungem si noi intr-o zi la Paris, e pe lista.

Ralu' spunea...

Eu sper sa-i placa si ei pe cat ne place noua :)

Loredana spunea...

alatorie feumoasa sa aveti, nu ca ati avea nevoie de uarari, ca doar vorbim despre Paris!

Loredana spunea...

Calatorie frumoasa am vrut sa scriu, nu stiu ce s-a intamplat, ca mi-au iesit niste cuvinte tare ciudate.