joi, 1 ianuarie 2009

Merry New Year!

Sau Craciun nou si fericit? Ca nu mai stiu cum se spune :D
No iata ca am reusit sa ajungem si-n 2009, ce chestie! Am supravietuit, adica, si sarbatorilor de anu' asta. Sau trecut. In general le gasesc destul de stresante si inconfortabile si depresive (nu-i de mirare ca se sinucide lumea-ntr-o veselie in sezonul asta). Dar parca acuma n-a fost chiar asa rau. Sigur, am avut momente in care-mi venea sa-mi iau lumea-n cap (de undeva de la inaltime), dar au trecut destul de repede. Apoi m-a apucat jalea legata de cadouri - in fiecare an duc lipsa banilor care sa ma lase sa-mi fac de cap cum as vrea. Da, stiu, oamenii se bucura de cadourile pe care le facem, doar ca uneori as vrea sa pot darui ceea ce-si doresc cu adevarat prietenii mei, indiferent cat ar costa asta. Eh, mai asteptam.
Un alt motiv de depresie e legat de aglomeratia din perioada sarbatorilor. Toata lumea e pe fuga, se inghesuie, se impinge, se trage, tipa, se stramba, se uita urat la ceilalti, cu impresia ca ar vrea sa le-o ia in fata la rand...Unde-i linistea si bucuria pe care ar trebui sa le simtim de sarbatori? N-ar trebui sa profitam de zilele astea si sa ne dam seama ca viata e frumoasa, ca avem o gramada de motive de bucurie, ca avem oameni dragi in jurul nostru? Din fericire, de data asta am reusit sa evit destul de mult magazinele. Cadourile le-am cumparat din timp, via Babystuff , asa ca macar de asta am scapat fara sa ma simt rau. Poate e si asta un motiv pentru care anul acesta am trecut mai usor peste partea intunecata :P. Poate asta e secretul: sa fac totul din timp (ignorandu-l pe Dragosh, care rade de eforturile mele organizatorice :P).
As mai avea de scris (si de pus poze) dar nu ma lasa Alla, asa ca o sa revin mai incolo. Pana atunci, La multi ani!

2 comentarii:

diana spunea...

bei, eu deja m-am hotarat la festivus :D pentru sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie. ma omoara aglomeratia de sarbatori, plus ca efectiv n-ajung sa trimit nici macar o felicitare. inca nu m-am hotarat la data, dar te anunt din timp ;)

Ralu' spunea...

Io vin, numai sa nu trebuiasca sa ne cataram pe stalpul de fier, sau sa facem tractiuni, la de astea nu ma bag :D
Cat despre data, stabileste-o, ca se pare ca la inceputul lui februarie suntem in zona, asa ca...