sâmbătă, 28 martie 2009

Azi dimineata

Alla-matinala s-a intrecut pe sine astazi dimineata si s-a trezit definitiv pe la sase si un sfert (foiala a inceput pe la cinci jumate, insotita de suspine si "dau tita" - nu ea mie, desigur; asa ca eu eram treaza cam de-atunci). Ei, si s-a apucat sa traga de noi (verbal) sa mergem sa pornim calculatorul si sa-i punem melodiile. Pe care in curand o sa le stim pe de rost, si zau ca nu-s chiar asa minunate.
Cu mine n-a avut nici o sansa, nici macar nu puteam sa tin ochii deschisi, asa ca l-a atacat pe Dragosh. Fara prea mari succesuri nici acolo. Dupa ce a "citit" din cartea ei de povesti si s-a jucat cu ce se putea prin dormitor, a adus de la bucatarie o cana si-a-nceput "apa, apa". No, si cum sa nu-i dai apa copilului daca ii este sete? Asa ca Dragosh s-a scurs din pat si au pornit amandoi spre bucatarie, unde Alla a abandonat placa cu apa si a reinceput cu calculatorul (toooo... api... dia! - adica "aprinde calculatorul si pune-mi melodia!").
Deci stie cum sa-si atinga scopurile, da?

7 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Copiii reprezinta centrul Universului, indiferent de ora si motive, trebuie sa ii ascultam, sa-i iubim, sa-i pretuim, sa-i respectam si sa ne bucuram vazandu-i cum cresc.Nimic nu este mai de pret decat un COPIL. Sa va traiasca!

Rox spunea...

Matinala ....foarte... pentru ca poate nu ii ajungea ziua pentru descoperiri si explorari si a gasit solutia!
Ingenioasa, mai, stie si cum sa va trezeasca!hihihi

Ralu' spunea...

@Geanina: multumesc mult de urari! :)
@Rox: Zau ca as cumpara o zi de macar 28 de ore pentru ea daca s-ar putea; eventual as prinde si eu o ora de somn in plus asa :)) Si da, devine din ce in ce mai ingenioasa!

diana spunea...

Acum am inteles de ce nu era asa devreme 9.30 al nostru :))))
Pardon, 10.30 :))

Ralu' spunea...

Eeee, pai vezi? Adevarul adevarat e ca nu-i asa de fiecare data, de obicei doarme pana la 6 jumate sau chiar 7 :D Deci ce zici tu acolo e chiar obraznicie! :P

Anonim spunea...

Imaginatie, creativitate sau simt practic in cel mai pus sens :) (zi-i cum vrei). Partea faina e ca, la copil, o data cu cresterea se ascutesc si se perfectioneaza. Partea proasta e ca la un moment dat constatam ca nu mai suntem copii si nu le mai aplicam la fel de eficient :)
Revenind la copii (ca ei sunt vedetele aci) la noi trezirea e mai practica: se trezeste, merge la baie, se joaca o vreme in camera ei si in final tabara pe noi cu "treziti-va ati dormit destul".

Ralu' spunea...

Pai cand a fi Alla de varsta Marei, sper si eu sa ne lase sa mai dormim un pic :)