luni, 9 martie 2009

YouTube sucks

Tocmai am deschis YouTube, sa-si ascule Alla "dia" (are zilele astea niste obsesii cu ceva melodii tampitzele) si cand colo gasesc mesajul asta scris mare si frumos:
The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:

Mare distractie - (asterics133)
Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account.

For your reference, a copy of this message has also been emailed to the address associated with this account.

Si m-au luat niste nervi... Bine ca timp mai bine de un an n-a violat terms of service si-acu brusc se trezira.

Era un filmulet cu Alla care se distra de numa' la tzitzi, pe cand avea cam 5 luni. Dar ma rog, daca sanul gol nu-i acompaniat de o bara de striptease, o fi contra terms of service :D
O sa le scriu sa ma lamureasca ce nu-i bine. Dar pana atunci, YouTube sucks si eu incerc sa gasesc unde altundeva imi pot incarca fimuletele ofensatoare.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Rusine sa le fie.
Cautam site-uri pentru filmulete deci.

Ralu' spunea...

Le-am scris un mail in cea mai frumoasa si eleganta engleza a mea :D Astept sa vad daca ma si baga-n seama.

Rox spunea...

Ma duce gandul la scandalul cu pozele postate pe un alt site din America, parca. Mamele postau poze cu pruncii la san si au fost avertizate. Iar ele s-au razvratit. Vroiam sa scriu pe blog despre, dar timpul meu e destul de limitat.Sper ca o voi face curand!

Ralu' spunea...

Aha, deci la ei se poarta :D
No, da' daca era asa ofensator filmul, ma gandeam ca nu-l lasau un an acolo.

diana spunea...

Uau, ralu', nu-mi vine sa cred. Adica chiar nu-mi vine sa cred. Nici nu stiu ce sa zic. Sunt tare curioasa daca vrei primi raspuns.

Ralu' spunea...

Apoi so far so good, nici o veste :D Dar nu-s decat 24 de ore, or fi asaltati si ei... eu oricum le mai scriu si saptamana viitoare; si cealalata; si prin posta, dupa aia :)

Rox spunea...

Ai primit vreun raspuns?
Ai auzit cumva si de altele sterse de pe acel site?

Ralu' spunea...

Inca nici un raspuns (ca daca era, il puneam si aici).
Nu mai stiu de altele sterse, insa de cateva zile din ce in ce mai multe videouri "are not available in your country". De toate felurile; si-i asa frustrant, doua zile le vad, apoi brusc nu mai is available.