duminică, 6 decembrie 2009

Concert

Aseara am fost la un concert. Aproape uitasem cum e sa te pregatesti pentru asa ceva - agitatia placuta legata de hainele care trebuie pregatite, pantofii curatati (ma rog, aseara nu doar din cauza concertului :P).

Alla a ramas acasa cu bunica (prilej de mare distractie, de altfel) si noi am plecat la scoala de arte, unde avea loc concertul. O surpriza placuta - era plin de lume pe holul liceului, astaptand sa intre in sala de concerte. Imi era dor de un eveniment de genul astuia - cu amestecat printre lume, in asteptarea a ceva placut.

Pentru ca nu era concert rock, a inceput la timp :). Nu inteleg insa de ce se cheama piano trio daca unu' canta la pian, unu' la vioara si al treilea la violoncel (Sabina, help :) ). Dar, indiferent de nume, au cantat minunat. Si-au vorbit minunat :)

Au concertat pentru a treilea an in Baia Mare, in cadrul turneului MusicOn LG si, dupa susele lor, le place la noi :) Si noua ne place de ei, asa ca ii mai asteptam, cu drag.

Dupa concert ne-am dus direct acasa, restul gastii a iesit la un suc, o maslina. Da' pe noi ne asteptau responsabilitatile acasa :) Cum se apropia deja vremea somnului, am rugat-o pe Alla sa-si aranjeze papuceii in asteptarea Mosului (vin si pozele mai tarziu) si dupa multe multe povesti de-ale ei, a adormit.

N-am stat nici noi tarziu, eu m-am dus la culcare cu gandul ca poate ma lumineaza Mos Nicolae cu privire la votul de azi. Din pacate nu m-a ajutat cu nimic si-a ramas sa ma descurc singura. Oricum, mari sperante n-am, nu am avut de ales decat intre doi imbecili. Mai vedem peste cinci ani, grrrr.

Dar sa lasam asta. N-o sa ma impiedice sa am o zi frumoasa, inca plina de muzica de ieri si inceputa intr-un vartej de bucurie cu Alla dandu-ne pupici de cu buna-dimineata si apoi desfacand cadourile gasite in papucei.

2 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

exista si trio doar de coarde, au trio de suflatori. Trio cu pian e un nume standard :)
F multa litareatura muzicala s-a scris pt astfel de trio, e f echilibrat si divers.
Ma bucur mult ca v-a placut!
Nici eu n-am descarcat pozele cu papuceii plini de dulciuri si copiii manjiti pe bot, mai ales ala micu...:D

va pupi!

Ralu' spunea...

Merci, stiam io ca ma salvezi :)
Hihi, si noi avem botic murdar :)