luni, 24 octombrie 2011

Moms night out!

Deşi mai corect ar fi moms evening out, că de fapt aşa a fost. Dar, dincolo de nume (căci, vorba poetului, what's in a name?) rămâne un singur lucru: am ieşiiiiit! Noi! Fără copiii din dotare, rămaşi cu taţii personali acasă.

După o documentare prealabilă de aproape două săptămâni (căci, nu-i aşa, nu poţi lăsa lucrurile chiar la voia întâmplării cu aşa ocazii speciale!) am reuşit să ne mobilizăm, noi, trei mămici şi-o aspirantă, şi să ne facem de cap în oraş. Iuhuuu!

Mi-e puţin jenă (să declar :P), da' m-am simţit cam ca prima dată când am mers la discotecă :D. Ceva emoţii, ceva chills, ceva întrebări (retorice) privitoare la outfit, scotocit după farduri (am descoperit că mai am...), apoi la drum!

N-am stat mult, dar a fost tare fain (pentru prima dată. Că avem de gând să mai facem asta!). Am râââââs mult şi-a fost bine, bine de tot. Sper că n-o să repetăm experienţa după câţiva ani. Până la următoarea ieşire tre' să vedem ce locuri de dansat mai există în Baia Mare. Aşa că dacă într-o seară (de weekend, sa nu exageram) în oraş daţi de patru femei faine, care se distrează şi se simt bine, that's us.

Sursa foto

14 comentarii:

Loredana spunea...

ma bucur pentru tine, pentru voi!

Ralu' spunea...

Multu. A fost asaaaa de bine!

Anonim spunea...

Ramane stabilit,data viitoare la mai mare!Mari.

adriana bogdan spunea...

ce coincidenta, si eu tocmai ma gandeam la chestia asta cu noaptea. noi asteptam o bursa pentru delia, si directoarea scolii mi-a scris ca va discuta maine noapte cu oamenii ei de incredere. hmmm...suna a conspiratie :D. apoi am intrebat pe al meu, ca mai observasem discrepante din astea si in legatura cu dupa-amiaza. si am aflat ca e evening pana se lasa intunericul, dupa e noapte. si ca daca spui cuiva la revedere cand e seara, ii vei spune noapte buna daca nu-l mai vezi, si seara buna daca urmeaza sa te mai intalnesti cu el. inca-s confuza totusi.
in orice caz, ma bucur ca ai luat si tu o gura de relaxare si improspatare. mai scrie-mi de tine cand poti. eu tot am liber de la fetita mea, si-i :((... un pic.

Ralu' spunea...

@M: Daaaaa, pregateste-l pe Remus :))

@Adana: m-ai lamurit, multam :). Era night atunci :). Te imbratisez!

Luminita spunea...

bravos, ma bucur pentru voi! la mai multe!

Ralu' spunea...

Multam, sa fie!

Ramona spunea...

ha-ha you did it!!!
unde ati fost pana la urma? folosit-o la ceva "sapaturile" mele?

Ralu' spunea...

Pe langa sapaturi am fost, acolo era cam mult fum si media de varsta prea mica :D

Miutza spunea...

Bravo voua! si eu mai fac din astea dar fara dans, doar iesim undeva, vorbim, palavragim, povestim (si alte sinonime) si radem in hohote pana nu mai putem :)) e super, te destinzi si iti incarci bateriile... sa mai faceti!

Adelia spunea...

Vreau si eu!!!
Ultima oara am fost doar la un restaurant (ziua cumnatei) si s-a lasat cu bocete urate din partea mezinei, cu toate promisiunile facute anterior. Am fost sunata de bunici, asa ca mi-au cam stat dumicatii in gat :D

ioana sch spunea...

that's the spirit!! :D cred ca iesirile astea sunt spectaculoase mai ales pt ca-s asa rare :D desi....e de comentat asupra ideei! una peste alta, vreau si io iesirea mea!!!!

Anonim spunea...

Vai da ce bine a fost!!!! Din pacate mi s-a risipit putin din dispozitie cand am ajuns acasa si a trebuit sa pun copiii din dotare la culcare. Ma asteptam sa doarma toata lumea. Dar, de, ... era prea mult pt. tatici! De abia astept data viitoare!Ionela

Ralu' spunea...

@Miutza: mai facem, promitem :)

@Ioana: noi te primim cu drag. Hai ca si-asa am fost si noi indreumate spre Cluj sau alte locuri de distractie :))

@Ade: eee, pai aia nu era asa ocazie serioasa, de aia a simtit ca poate protesta. Iesi si tu la "agatat" cu fetele si sa vezi ca te lasa (nu cu fetele tale :D)

@Ionela: sambata? :D
Si la noi era lumea treaza. Nu-i nimic, data viitoare stam pana dupa miezul noptii, sigur dorm toti la intoarcere!