marți, 19 noiembrie 2013

Părinţi autentici

Codruţa m-a rugat să scriu despre întâlnirea "Părinţi autentici" din 26 noiembrie, cu tema "Model masculin şi model feminin în creşterea copiilor", pentru că 75% din fondurile adunate cu această ocazie vor merge către un proiect educaţional pentru copiii mai puţin favorizaţi.
Aici e linkul spre evenimentul de pe Facebook.
Eu recunosc că nu ştiu mai nimic despre aceste întâlniri, dar mă convinge faptul că la cea din 26 noiembrie vor fi prezente două femei minunate, Monica şi Otilia, împreună cu soţii lor, alături de alte două cupluri.
Mai jos vă las comunicatul de presă pentru acest eveniment:
Marti, 26 noiembrie de la 18:30 la 21:30, va avea loc la Libraria Bastilia din Piata Romana, conferinta “Model masculin si Model feminin in cresterea copiilor”. Am invitat alaturi de noi 4 cupluri de parinti frumosi, parinti autentici. Ei sunt: Monica Reu si Ian Peatey, Otilia si Jo Mantelers, Stefan si Irina Palarie, Stanimira Dimitrova si Stanislav Georgiev.
In ultimii ani se vorbeste din ce in ce mai mult despre implicarea taticilor in cresterea si educatia copiilor chiar din primele zile de viata ale acestora. In acelasi timp, odata cu schimbarile din ultimii 50-60 de ani, generatia actuala de parinti nu are un model la care sa se raporteze, un model de parinti intr-o lume aproape complet diferita de ce era in urma cu 5-6 decenii. Mai mult de atat, tot in aceasta perioada, rolul femeii si al barbatului in societate trec prin multe valuri de schimbare.
In acest context, Comunitatea Parinti Autentici, impreuna cu Libraria Bastilia va invita la un dublu eveniment. In primul rand este un eveniment pentru parinti. Un eveniment unde vor fi 4 povesti despre ce a insemnat rolul de barbat inainte de primul copil si cum s-a imbogatit acest rol dupa aparitia copilului/copiilor. Bineinteles, vor fi si 4 povesti despre ce a insemnat rolul de femeie inainte de primul copil si cum s-a imbogatit acest rol dupa aparitia copilului/copiilor.
Am invitat alaturi de noi patru familii de parinti care investesc activ in dezvoltarea lor personala, ca oameni, si ca parinti. Sunt parinti care in comunitatile din care fac parte sunt apreciati si luati drept modele. Unii dintre ei sunt si specialisti in domeniul parentingului, sustinand la randul lor si alti parinti in acest demers, iar altii se documenteaza pentru propria lor dezvoltare.
In al doilea rand este un eveniment pentru o clasa de copii dintr-o comunitate defavorizata: Zlatna, judetul Alba. Da, 75% din fondurile pe care le vom strange la aceasta intalnire le vom directiona catre un proiect educational. Cu acesti bani vor fi achizionate jocuri educative pentru clasa I a invatatoarei Berindeie Angela. Este un proiect de educatie non-formala care ii ajuta pe copiii ce provin din familii defavorizate si cu parinti analfabeti sa se adapteze mai usor cerintelor scolare.
Asadar, va invitam cu drag marti, 26 noiembrie, la Libraria Bastilia, din Piata Romana, pentru a participa la un eveniment pentru voi ca parinti si in acelasi timp care poate aduce un zambet in viata unor copii din Zlatna, jud Alba.
Contributia pentru aceasta intalnire este:
1. Bilet pentru o persoana, plata in avans prin transfer bancar: 40 RON
2. Bilet pentru o persoana, plata cash la fata locului: 50 RON
3. Bilet pentru doua persoane, plata in avans prin transfer bancar: 60 RON
4. Bilet pentru doua persoane, plata cash la fata locului: 80 RON
Mai mult informatii, puteti gasi pe http://www.parintiautentici.ro.
Persoana de contact: Mihail Musat
mihail@parintiautentici.ro
0722 21 43 88

Niciun comentariu: