marți, 20 aprilie 2010

Prichindeii fac schimb de cărţi

Povesteam aici despre ideea celor de la Activităţicopii. Între timp am pus şi noi cartea la poştă, ar cam trebui să ajungă (nu spun unde, secret mare :P). Iar azi a sosit cartea pentru Alla :). O carte cu zâne, din partea unui prichindel blond puţin mai mare.

Alla s-a apucat hotărâtă să desfacă pachetul (pe care, între noi fie vorba, ochiul format într-ale căpătatului de diverse l-a observat de cum am intrat pe uşă), n-a reuşit însă singură aşa c-a fost nevoită să ceară ajutorul bunicii. Imediat acordat, desigur.

Mi-a placut reacţia ei la vederea surprizei din pachet, i s-a luminat feţişoara şi-a exclamat bucuroasă un "uite!". S-a apucat de răsfoit direct pe genunchii bunicii, nu mai avea răbdare. După ce şi-a potolit puţin curiozitatea a fost de acord să citim cartea în pat, ceea ce am şi făcut, înainte de somnul de prânz. Acum aştept să se trezească, mi-a spus c-o s-o mai citim şi după-masă, să vedem în ce toane se trezeşte :)

Mulţumim, Mihaela&Victor!

6 comentarii:

adra_bell spunea...

"in ce toane se trezeste" =)). A mea se trezeste numai in toane proaste, are nevoie sa mai doarma 5-10 minute pe mine, apoi e toata lumea a ei.
Eu cred ca a ajuns cartea

Ralu' spunea...

Apoi la noi is foarte variabile toanele. Uneori se trezeste proaspata ca o floricica, cu chef de glume, ca peste nici doua minute s-o ia un plans sfasietor declansat de te miri ce. Alteori se trezeste plangand din prima, sa nu-mi mai dea emotii cum c-ar fi bine :D. Iar cateodata, rar, se trezeste bine-dispusa si asa si ramane (o vreme...).

capreleirinucai spunea...

a ajuuuuuuns! multumim mult de tot, e foarte frumoasa cartea, sofia a fost incantata. mii de scuze ca n-am apucat sa zic nimic ieri.

Ralu' spunea...

Super! :)

Loredana I. spunea...

faina chestia asta cu schimbul de carti, ne primesc si pe noi, oare? :)
bravo alla, soarece de biblioteca te face mami?
pupic.

Ralu' spunea...

Sigur ca va primesc, cu cat mai multi cu atat mai frumos, numai ca data viitoare, acum e deja facuta tragerea la sorti si a pornit "jocul". Dar poate la urmatorul va inscrieti si voi, e frumos :)
Cat despre Alla si carti...pai e mare dragoste acolo :)