vineri, 23 aprilie 2010

On the road

Ne pregătim de călătorie! Sâmbăta viitoare trebuie să ajungem la nunta unei prietene în Braşov, aşa că ne-am zis că dacă tot ne pornim la drum, ia să-l mai lungim niţel, că nu se ştie când mai avem ocazia :P (pretexte, ştiu).

Facem iarăşi un tur de forţă prin multe oraşe, cum ne place nouă. Duminică plecăm spre Bistriţa să vedem fulger bunicii. Luni ajungem la Buzău, la străbunici, marţi la Constanţa să ne reîntâlnim cu trei prieteni dragi care între timp s-au făcut patru :) iar joi ajungem la Bucureşti. Sper că reuşim şi acolo să ne întâlnim cu prietenii, ultimele drumuri au fost cam pe fugă şi n-am avut timp să stăm cum se cuvine la poveşti. Poate ne iese de data asta :) Sâmbătă, în sfârşit, ne facem de cap la petrecere şi duminică o să ajungem din nou acasă.

Uf! Am început să fac bagajele, însă din cauza ajutorului nesolicitat oferit cu generozitate de Alla tre' să fac o pauză şi s-o iau de la început. Chiar de la început, că tot ce-am adunat eu a împrăştiat ea cu spor :D

5 comentarii:

Joykarisma spunea...

Si pe la Arad pe cand? :P Distractie placuta si drum bun!

deea spunea...

Drum bun! :) Sa va simtiti minunat!

RA spunea...

:) noaptea cand adorm ingerasii e cel mai safe cu impachetatul :)) din experienta proprie....:D
calatorie placuta, cu mult soare :)

adra_bell spunea...

Drum bun si distractie placuta! Daca amanati cu o saptamana ne vedeam la Bz:)

Ralu' spunea...

In sfarsit acasa :) E frumos pe drum, da' nu-i rau nici cand ajungi si despachetezi :P
Adra, initial calatoria era planificata cu o saptamana mai tarziu, insa au intervenit niste modificari (care intre timp s-au modificat iara :D) si a trebuit sa facem turul inainte de nunta. Dar poate ajungem totusi deodata la Buzau, noi mai mergem si prin vara :)